AC 220V 200 Kezét nyomás PP PE Dugó műanyag fólia kézi pecsételő gép csomagoló gép

Új

Ft10 564

Hogyan kell használni a gépet:

1 kéz-nyomás műanyag zacskó záró gép nélkül főkapcsolót (automatikus ellenőrzés). A HÁLÓZATI tápkábelt az aljzatból szerint a tömítés anyaga, vastagsága az anyag, állítsa be a fűtési idő. A műanyag zacskót tömítő felületet, majd nyomja meg a kilincset, az áramkör automatikusan szabályozza a fűtési idő. Ha elmegy az áram, az áramellátás automatikusan megszakad. Miután a 1-2 másodperc múlva engedje el a fogantyút a tömítő Hát!

2 négyzetméter pecsét egy hozzáférési pont, amikor a kár bekövetkezik, ez azért van, mert a fűtési idő túl hosszú, kérjük tárcsát az óramutató járásával ellentétes forgatás, lerövidítve a fűtési idő!

3 Ha a pecsét nem erős, ez azért van, mert a fűtési idő túl rövid. Tartsa a gombot az óramutató járásával megegyező irányba, hosszabb fűtési idő lehet az ok gombra!

4 Ha a műanyag zacskót ragadt a gumi üveglapra hűtési idő nem elég magyarázat, de ki kell terjednie a hűtési idő után a lámpa kialszik. Menjünk egy kicsit később az ok!

5 beállítása Után a fűtési idő, amikor használni kellett változatlan marad, a folyamatos használat, nem igényel semmilyen beállítást

6 Kézi impulzus tömítő mindig beszélhetünk arról, hogy a hatalom csatlakoztatva, a fogyasztás, ha nem működik Felesleges!

Minden csomag Brazíliába kell CPF száma DHL/UPS/Fedex/EMS. Minden csomag Argentínába kell CUIT száma DHL/UPS/Fedex/EMS. Minden csomag által Chile kell RUT száma DHL/UPS/Fedex/EMS. Minden csomagon, hogy Oroszország kell a Teljes Nevét(keresztnév + Közepén név + vezetéknév). 1. Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatások, kérlek, hagyd el a pozitív visszajelzés, 5 csillag . 5 csillagok, a részletes értékelés a megrendelés. 2. Ha nem elégedett a porducts, kérem lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész a negatív visszacsatolás, vagy a részletes értékelés . Garantáljuk, mi lesz 100% - os slove semmilyen probléma. 1. Felkészülés Ideje: szükségünk van 5-10 munkanapon belül készítse el a parancs szerint a számos parancsot, minden nap. 2. az összes áru, csak töltés, csak egy kis része a szállítási költség,valamint a legtöbb országban az ingyenes szállítási 3. APO-FPO-ADATVÉDELMI tisztviselő Szállítási elnézést kérünk, hogy postafiók katonai címek (APO, FPO) nem lehet kézbesíteni. Az amerikai területeken, kérem, hagyjon egy megjegyzést, amikor a megrendelés. Például, ha a Guam, Puerto Rico, akár állami Guam, Puerto Rico, az ország szakasz. Az ügyfelek Brazíliából kell, hagyj üzenetet, hogy adja meg nekünk a 11 jegyű CPF, mint az egyéni szüksége van rá. Arról, Vám figyelembe véve az ügyfelek javára, kénytelenek Vagyunk a hajó a rend hagyományos postai úton meg kell hagyni érdekében, megjegyzés vagy megbízási üzenet mondd meg, mennyire alá kell írnom a számlán (ha nem mondja meg, mennyi alá kell írnom a számlán,aláírom körülbelül 2/3-a törvény érték a számlán). Kérlek, értsd meg, azonban a vám ki a kezünkből nem tudjuk guarrante nem adó, díj nem terheli semmiféle adó díjat. De mi visszatérítjük a fizetési express szállítás(ha ön fizetett a) a számla 24 órán belül. Őszintén elnézést kérek a kellemetlenségekért ez okozhat. Megjegyzés: Ha úgy dönt, hogy az ingyenes szállítási lehetőség, a csomagot közvetlenül szállított otthon, csak egy időben, vagy elküldi a helyi postára, akkor meg kell, hogy a nyomon követési számot, a személyi IGAZOLVÁNY összegyűjteni a tárgyakat.Tájékoztatjuk, hogy azonnal, ha a csomagot küldtek ki. Ha úgy dönt, expressz szállítás, kérjük, ne feledje, hogy hagyja el a telefonszámát, ez szükséges ahhoz, expressz szállítás. TRUSOXIN online shop eladni alapján a kiváló terveket, valamint bizonyított megbízhatóság. Így a minőség garantált. Továbbá, van egy QA csapat, hogy tesztelje a megrendelt termékek működik megfelelően, mielőtt vannak pakolva küldött. De kell, hogy erősítse meg kell alaposan! Vi : nem fogadhatjuk el, hogy a csere vagy megszakítása után a megrendelés szállították. A következő információkra van szükség, amikor tükrözik a probléma:

*Rendelési szám

*Az elem SKU száma

*Kép a hibás gyöngyök. Ha bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdés visszatérési politika, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Ha nem vagy 100% - ig elégedett a minőség a vásárlás TRUSOXIN, akkor vissza, vagy kicseréli a terméket 7 napon belül a szállított dátuma. Kérés: 1. Elemek kapott követő 7 napon belül a szállított dátuma. 2. Elemek kapott fel nem használt, sérült meg, illetve az eredeti csomagolásban. 3. Vissza a szállítási díjat fizeti a vevő.

Címkék: gép hulladék, gép köröm, a gép megfelel, Olcsó gép hulladék, Magas Minőségű gép köröm, Kína gép megfelel a Szállítók.

Csomag Méret 30cm x 5cm x 15cm (11.81in x 1.97in x 5.91in)
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 1.7kg (3.75lb.)
Alkalmazás Elektromos Szerszám Készlet,Fa Működő Eszköz
Típus Kombinált
Márka Név TRUSOXIN
Modell Száma 220V200
Csomag Doboz
Darabszám NO
DIY Kellékek Vízvezeték

Írd meg véleményedet!

AC 220V 200 Kezét nyomás PP PE Dugó műanyag fólia kézi pecsételő gép csomagoló gép

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek