Különleges ajánlat fekete, mahagóni bázis kő bázis formájában a fafaragás egy négyzet alap jade váza

Új

Ft11 866

Fekete fa alakú kő. A. A szülők is nyugodt lehet vásárolni ó.

név

Méret: 10*10*3

(

textúra anyag Felsőoktatási intézmény Zimu 1, szín különbség Kromatikus aberráció került egy probléma, online vásárlás, mert a vásárlók nem ugyanaz, mint a kijelzőn! Tehát a formáció, a kép pedig olyan okozhat szín, a bolt, hogy biztosítja a termék kép milyen színű viszonylag kicsi, de a színe, örökké nem tudja elkerülni azt a problémát, remélem, hogy a vevő értem, ó! 2, szállítási károk

központi iroda Minden baba szállítják a rendszeres eredeti gyártók, vannak profi csomagolás intézkedéseket annak biztosítása érdekében, a szállítás biztonságát. Azonban a futár cég a közlekedési elkerülhetetlenül sérült jelenség, Kérjük vásárlók számára, hogy jelentkezzen, mielőtt a integritását a áruk, nézd meg a doboz .

Ha sérült, kérjük, győződjön meg arról, hogy hajlandó visszaszolgáltatni, kérjük lépjen kapcsolatba a tulajdonossal, majd a lehető legrövidebb időn belül kell az ügyfélnek, hogy kielégítő választ, ha a vevők tábla (beleértve bízza, hogy mások jel) nevében az a személyazonosságát a integritásának az áruk. 3 a minőség, Ha a vevő nem elégedett a minőségi áruk, Lehet feltétel nélküli visszatérítési vagy csere , oda-vissza az eladó egy személy viseli az összes! Ugyanakkor az eladó kézműves kézzel faragott, így előfordulhat, hogy egy kis különbség az egyes termék, ugyanaz a méret, van egy bizonyos hiba, remélem, hogy a vevő értem. 4 szolgáltatások nagykereskedelmi, egyéni, isten hozta fel velünk a kapcsolatot!

Mint vásárlók barátok szétszórt területek, oldalak vannak jelölve áruszállító csak Jiangsu Yuantong express ár,

Más területeken a vevő kérjük lépjen kapcsolatba a tulajdonossal, válassza ki a kedvenc futár cég, hogy erősítse meg, a szállítás a lövés után;

Ez a bolt együttműködés futár, hogy az a cég, ugyanakkor a postai express (EMS) is jó kapcsolat, együttműködés,

Általában a fuvar árak alacsonyabbak, mint a futár cég Taobao megállapodás ár, a tulajdonos nem lesznek a vásárlók, hogy megcsókolja az áruszállító, he, he!

Ugyanakkor, mahagóni kézműves visel részből áll, az egyik nem támogatja a postai szállítás, köszönöm az együttműködést!

QQ:28496545

Címkék: alap, bázis fa, Olcsó alap, Magas Minőségű fa alap.

Csomag Méret 3cm x 4cm x 3cm (1.18in x 1.57in x 1.18in)
Csomag Súlya 1.5kg (3.31lb.)
Készülék Típus darab
NEM. LV-0715
modellezési Tér

Írd meg véleményedet!

Különleges ajánlat fekete, mahagóni bázis kő bázis formájában a fafaragás egy négyzet alap jade váza

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek