Kylin rózsafa kézműves Ében Fa ékszerdoboz, jól faragott antik jade ékszerek boutique doboz dombornyomott doboz

Új

Ft99 766

termék

Név: Fekete ékszer doboz műszaki adatok: No. 1 20*12*8 17.5*9.5*4.5 (hosszúság * szélesség * magasság: cm) 222*14*8 19.5*11.5*5 324.5*14.5*8.5 22*12*5.5 4-es Számú: belső 24*12.5*7.5 5-ös Számú: belső 26*14*7.8 Egység: csak Csomagolás: Karton

Anyag: Ebony ,

Abszolút boutique!

Jó dolgok, meg tudjuk figyelni, hogy Ó ~ ~

Jellemzők: minden lemez nem egy darab fa, mozaik, készült ánizs. A kivitelezés nagyon jó, a faragás nagyon jó, nagyon jó. A panel egy lebegő, hogy megakadályozza repedés, Oh ha ~ ~, a fórumon már túl száraz foglalkozni, ha ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Ez a rész összességében nagyon hangulatú, nagyon jó kivitelezés, nagyon vastag. A megkönnyebbülés, az arc, a design egy több értelmes, nagyon jó látni, ó. Kezeket a bizalom nagyon értéket, egy nagyon ritka kincs. Hiszem, hogy a kis Kelet-Xi ' an Egy kényelmes, szép, új otthon. Egyedi magasabb gyűjtemény értékét.

Meghatározott gyűjtése, felhasználása, élvezni, udvariasság, mint a faragott mahagóni, szép megjelenés, gyönyörű kivitelezés. Lakberendezési vagy ajándékokat, nemes, méltóságteljes.

Kiváló munka, a valódi áru korrekt áron!

A képek a helyszínen (a kép nem jó, nagyon szép)

Azt hiszem, nem tévedek ó!

Kérjük, olvassa el figyelmesen

[színes]

Kromatikus aberráció egy nehéz probléma a hálózati kereskedelem, az árut a boltban, hogy képet szolgáltat az igazi feles, a kijelzőn az áru nem Egyszerre, képeket a fény, berendezés más, egy kicsit szín különbség nehéz elkerülni, a műhely biztosítja a termék képe a Hétköznapi fényforrás Alatt a lövés, a szín viszonylag kicsi, de a színe, az a probléma, hogy nem lehet elkerülni, remélem, hogy a vevő megérteni.

[Közlekedés]

A műhelynek van egy nagyon biztonságos szállítási csomagolás intézkedéseket annak biztosítása érdekében, hogy több, mint 99% - a közlekedés biztonságát. Kérjük, jelentkezzen be, mielőtt kinyitod a csomagot, Hogy erősítse meg a tisztesség, az áruk, ha bebizonyosodik, hogy sérült, kérjük, győződjön meg róla, hogy elutasítja, azonnal lépjen kapcsolatba a bolt A fő, Mi marad A legrövidebb idő, hogy kielégítő választ. Ha aláírja, a műhely tekinteni áruk, jó állapotban. Például kérem, mások jel Kérem, magyarázza el előre, Egyértelműen, a kollégák, a barátok, a család, ezért nevében az írja alá, mint én írta alá. Kapott az üzleti jó állapotban. Ez a bolt nem fog vissza feldolgozásra.

a [minőség]

Eladott áruk ebben a boltban gondosan ellenőrzött szállítás előtt, hogy ellenőrizze, hogy nincs minőségi problémák a csomagolás előtt, valamint a szállítás, De ha a vásárlók nem szeretik, pedig a pszichológiai követelmények a különbség, hogy nem tér vissza, Visszautasítani bármely Milyen fizetési. Egyszerre, Rózsafa kézműves kézzel készített, a teljesítmény, a részleteket az egyes termék, lehet, hogy lesz különbség, Iso, nem kifogástalan, remélem, hogy a vásárlók értem.

Nyomatékosan javasoljuk, hogy használja a PayPal, hanem a használatát a bank kártya,

Mezőgazdasági Bank of China Kilenc száz ötven-öt ezer kilenc száz kilencven-nyolc milliárd negyven-két milliárd kilenc százhúsz millió négyszázhatvan-hat ezer három száz huszonegy Wang Yinmei

Általános fizetési 1-2 napos szállítás!

Adj egy esélyt, pedig már egy jó munkát!

A fő vásárlók barátok miatt földrajzi diszperziós, az összes fenti információt árufuvarozási a Jiangsu vásárlók barátok.

A másik helyi vásárlók barátok, kérjük lépjen kapcsolatba a tulajdonossal, töltse ki az árufuvarozás ár, szállítási, vagy nem. Kérlek, értsd meg!

A mahagóni kézműves kis súly, nagy hangerő, az út messze, valamint egyéb tényezők, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a kérdés az áruszállító!

Ugyanakkor, mahagóni kézműves visel részből áll, az egyik nem támogatja a postai szállítás, köszönöm az együttműködést!

Adj egy esélyt, te meg egy öröm!

Mobil telefon: 15162715335 Tel: 0513-82702870 Wang Wangwang: Yinmei 1983 QQ:173761658

Üdv

Címkék: doboz doboz, ékszer doboz, doboz, fa, Olcsó doboz doboz, Magas Minőségű ékszer doboz, Kína doboz fa Szállítók.

Készülék Típus darab
Csomag Méret 3cm x 4cm x 3cm (1.18in x 1.57in x 1.18in)
Csomag Súlya 1.5kg (3.31lb.)
szín No. 2, No. 3, No. 1, 1, 2, 3, akciós ár! 5, No. 4 1-5 készlet speci
Textúra anyag Fa

Írd meg véleményedet!

Kylin rózsafa kézműves Ében Fa ékszerdoboz, jól faragott antik jade ékszerek boutique doboz dombornyomott doboz

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek